Gevelmeesters breidt aanbod uit met dank aan PSR Facilitair

Gevelmeesters is gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en onderhouden van gevels. Dankzij de samenwerking met PSR Facilitair heeft het bedrijf uit Cuijk zijn pakket voor klanten kunnen uitbreiden. “Als PSR Facilitair een klus uitvoert, heb ik er geen omkijken meer naar.”

Met behulp van het product PSS-20 verwijdert Gevelmeesters graffiti van gevels. Dit doet het Brabantse bedrijf door heel Nederland heen, in opdracht van diverse gemeenten zoals Arnhem, Alkmaar en Zaandam. “We brengen dit milieuvriendelijke product aan op gevels, om zo eenvoudig de graffiti ervan af te kunnen halen”, vertelt senior projectleider Hans Claassen. “Voor een vast bedrag voeren we dit drie jaar lang door de hele gemeente uit, van gebouwen tot bruggen. Inmiddels maken we deze beschermende coating ook zelf.”

Samenwerking

In eerste instantie richtte Gevelmeesters zich enkel op gevels, maar sinds 2010 heeft het bedrijf ook onder meer het beschermen van vloeren aan zijn gamma toegevoegd. Dit is te danken aan de samenwerking met PSR Facilitair. “Ik ken William al enkele jaren via mijn netwerk”, legt Claassen uit. “We leveren het product aan en William en zijn team voeren de werkzaamheden zo goed uit, dat PSR Facilitair inmiddels geldt als onze vaste onderaannemer.” Dit komt niet alleen door de kwaliteit van de werkzaamheden, maar ook door de manier van werken. “PSR Facilitair werkt onvermoeibaar door tot het werk klaar is. Ook is werken in de avonden en weekenden meestal geen probleem. Daarnaast voeren ze het werk altijd voor 100 procent goed uit. Als zij een klus uitvoeren, heb ik er geen omkijken meer naar.”

Uitgebreid totaalplaatje

Claassen is onder meer trots op de werkzaamheden die PSR Facilitair heeft uitgevoerd in het stadhuis van de gemeente Eindhoven, een opdracht van Ballast Nedam. “William en zijn team hebben alle vloeren in het stadhuis geschuurd, behandeld en gepolijst, met een rapportcijfer 10 als resultaat. We zijn blij dat PSR Facilitair zich inmiddels is gaan toeleggen op het reinigen van glas, zonnepanelen en kozijnen, want daarmee kunnen ook wij als Gevelmeesters een nóg uitgebreider totaalplaatje aanbieden.”

Door de goede uitvoering van de werkzaamheden nemen inmiddels ook scholengemeenschappen en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) contact op Gevelmeesters en PSR Facilitair, om de gevels, vloeren en kozijnen van hun gebouwen volledig te reinigen. “VvE’s vertellen hun ervaringen aan elkaar door en dat levert ons jaarlijks nieuwe opdrachten op. Daarnaast komt het onderhouden van gevels en vloeren in scholen jaarlijks terug. Ons voornaamste doel bij ieder project te zorgen voor een tevreden klant. Dankzij de samenwerking met PSR Facilitair kunnen we ons aanbod aan een ruimere selectie van klanten aanbieden. Het extra groot voordeel voor de klant is dat zij één aanspreekpunt hebben en garantie op producten en applicatie bij één partij ligt.”