IBN: ‘PSR Facilitair neemt alle werkzaamheden uit onze handen’

Net als de afgelopen vier jaar heeft PSR Facilitair ook afgelopen zomer de vloeren van vijf basisscholen voor IBN Facilitair in de regio Zuidoost-Brabant onderhouden en gerenoveerd. “PSR Facilitair neemt ons alle werkzaamheden uit de handen en zorgt voor een goede kwaliteit.”

Namens IBN zorgt objectleider bedrijfsdiensten Hans van den Broek voor het facilitair onderhoud van zo’n veertig projecten. Grotendeels verzorgt IBN het schoonmaakonderhoud zelf, maar voor specialistische werkzaamheden worden andere partijen ingeschakeld. Een van die bedrijven is PSR Facilitair, dat het vloeronderhoud voor diverse projecten uitvoert. “Via mijn netwerk heb ik William zo’n vier jaar geleden leren kennen”, vertelt Van den Broek. “Sindsdien onderhoudt hij met zijn team van betrouwbare, professionele vakmensen in de zomervakantie de vloeren van diverse projecten in Zuidoost-Brabant. In overleg met de klant wordt een planning gemaakt. Hierbij zorgt PSR Facilitair ervoor dat de vloeren, na het onderhoud, geruime tijd krijgen om te herstellen.”

Pakket aan werkzaamheden

Hij is blij met de inzet van PSR Facilitair. “Periodiek kijk ik samen met William de staat van de vloeren, waarna William ons adviseert. Dat advies is eerlijk, waardoor hij met PSR Facilitair concurrerend is en blijft ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven. In het vervolg van de werkzaamheden neemt PSR Facilitair alles uit onze handen: ze ontfermen zich niet alleen over de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, maar ook over de communicatie naar onze klant. Daarnaast zorgt William met zijn vakmensen steeds voor een goede kwaliteit van de vloeren.”

Naast de goede kwaliteit roemt Van den Broek ook de flexibiliteit van PSR Facilitair. “We laten Williams team ook de linoleumvloeren van het gemeentehuis in Helmond onderhouden. Deze worden jaarlijks gepolymeerd: het linoleum krijgt dan een nieuwe polymeer- en waslaag, waardoor de vloer weer beschermd is tegen vuil en een mooie en schone uitstraling krijgt. Dit doet PSR Facilitair tijdens de Paasdagen: op vrijdag en zaterdag vinden de werkzaamheden plaats, waarna de vloeren twee dagen kunnen drogen. Ik ben blij dat William ook tijdens die dagen voor ons klaarstaat.”

Goede kwaliteit

Dankzij deze manier van werken valt IBN Facilitair steeds vaker terug op PSR Facilitair voor het vloeronderhoud. Ook is PSR inmiddels actief voor IBN Facilitair in meerdere regio’s. “Ik heb William voorgedragen aan en aanbevolen bij mijn collega’s die in dat gebied werkzaam zijn. Maar eigenlijk heeft William zelf ervoor gezorgd dat zijn pakket is uitgebreid: door een goede kwaliteit te leveren.”